TROEVEN
home bemt troeven doel businessnoden werkwijze lokalen catering contact referenties wegbeschrijving

Start

De locatie is Ö Uniek

In het hartje van de Kempen staat een ultramodern complex.

Gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeermogelijkheid, in een landelijke groene omgeving, ideaal voor een vlot komen en gaan.

The place to be.

 

Het gebouw is Ö Indrukwekkend

Je moet het zelf zien om te geloven. Hier zijn architectonische durvers aan het werk geweest wat geleid heeft tot een geavanceerde infrastructuur met de meest technische uitrusting, kortom een toonbeeld voor de Kempen.

De sfeer en uitstraling zullen van uw evenement een hoogtepunt maken. Ofschoon het BEMT-gebouw door zijn doorgedreven kleurgebruik en volumewerking een uitgesproken herkenningspunt vormt, is de toepassing van innoverende technologieŽn in het gebouw het allerbelangrijkste.

 

Uitstekende accommodatie met een eigen karakter

Het gebouw bedekt een oppervlakte van 5800 m≤ en staat op een terrein van 3 hectaren. De blikvanger is het centrale atrium met een vrije overspanning van 20 x 22 meter, uitgevoerd in ruimtevakwerk. Het atrium is multifunctioneel opgevat en 12 m hoog. Dankzij de schuine glasgevel vooraan in het gebouw schijnt het daglicht rijkelijk naar binnen en wordt deze ruimte op natuurlijke wijze verlicht.

 

   

 

 

© aCa - laatste bijwerking op 17/05/2013